Wij wijzen ondernemers de weg

Over Boschland accountants en adviseurs

Bij Boschland accountants en adviseurs ontmoet u betrokken accountants en adviseurs met hart voor de ondernemer. Mensen, rendement en uw langetermijnbelangen staan voor ons centraal.

U bent ondernemer en wij zijn uw accountant. Dat is een prima rolverdeling. Onze grondleggers hebben ondernemen in het bloed zitten. Anders hadden we niet kunnen groeien tot waar we nu zijn. Of zelfs de stappen naar de toekomst maken die we vandaag de dag samen met onze klanten maken.


Historie

In 1992 begon accountant Nico Wagenvoort met Boschland accountants en adviseurs. Al snel kwam studiegenoot Henk Hoksbergen erbij als compagnon.

Samen vormen Wagenvoort en Hoksbergen een veelzijdige combinatie die klanten comfort biedt en sterke partners aantrekt. Wagenvoorts hart voor visie, beleid en communicatie versterkt Hoksbergens passie voor organisatievraagstukken, fiscaal advies, techniek en financiële details. Beide mannen zitten niet vast in het standaard denken omdat ze ondernemers in hart en nieren zijn.

Het resultaat mag er zijn: Boschland accountants en adviseurs biedt succesvolle, betrokken en waardevaste financiële dienstverlening. Inmiddels vanuit vijf vestigingen met 60 medewerkers. Dat biedt comfort voor de toekomst!