De bouwsector is complex

maar u kunt vertrouwen op de ondersteuning van BoschlandAccountants voor de bouwsector

De bouwsector is er een van toenemende complexiteit. Opdrachtgevers verschuiven de risico’s steeds meer door naar de opdrachtnemers, wat o.a. kan leiden tot het verhogen van het risicoprofiel van financiers. Doordat veel contracten geïntegreerd in de markt worden gezet (UAV-gc), vergt dit steeds meer juridische en fiscale kennis van de opdrachtnemer.

Naast de groeiende woningmarkt is er ook veel aandacht voor transformatievraagstukken van winkels en kantoren. Het consumentenvertrouwen stijgt, waardoor zij weer geld uitgeven aan hun eigen woning en de  uitgestelde klussen aanpakken.

De trends in de bouwsector vragen om een scherpe visie en een duidelijke strategie, waardoor u de beste keuzes kunt maken. Toekomstbestendigheid is een sleutelwoord; zowel voor de assets zelf, als voor de bedrijfsvoering.


 Adviseurs voor de bouw

De accountants en adviseurs van Boschland begrijpen wat er speelt binnen uw branche en volgen de ontwikkelingen van de sector op de
voet. Samen zorgen we dat uw bedrijf staat als een huis. Door onze jarenlange ervaring met financiële begeleiding van diverse partijen binnen de bouw- & vastgoedsector hebben wij alles in huis om u zorgeloos te laten ondernemen.

Branchescan Bouw

Hoe draait u het ten opzichte van uw branchegenoten? Hoe het staat met uw financiële positie? Wat zijn de kansen in uw markt? Gaat u te hard, of bent u te voorzichtig? Ontdek het met de MKB Branchescan.

Martijn Brouwer

Bedrijfsadviseur
Barend Bos

Accountant
Wilt u meer informatie naar aanleiding van het invullen van de scan of wilt u weten wat onze adviseurs kunnen betekenen voor uw bedrijf? Onze adviseurs staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek!