Uw eigen onderneming starten?
Boschland accountants is uw startpunt met advies op maat.
Wilt u een eigen onderneming starten?

Loopt u al enige tijd met het idee rond om uw eigen onderneming te starten? Heeft u net de eerste stappen gezet? Of wilt u een onderneming overnemen? Bij het starten van uw eigen onderneming komt veel kijken. Wij kunnen u ondersteunen met gedegen startersadvies. Of het nu gaat om de financiering, de rechtsvorm of uw administratie.


Wat moet u regelen als u voor uzelf start?

Een goede voorbereiding vergroot de kans op succes. Daarom staan wij ondernemers ook bij vanaf het begin. We helpen met het opstellen van een goed ondernemingsplan. Zo’n plan is niet verplicht, maar het zorg er wel voor dat u over allerlei zaken uitgebreid na moet denken zoals; hoe gaat u klanten werven, en hoeveel financiering heeft u nodig om te kunnen starten?

 Uw ondernemingsplan is ook de basis voor uw financieringsaanvraag. Daarom schetsen we met u een helder beeld van de financiële haalbaarheid van uw bedrijf. En voegen we een overzichtelijke begroting en duidelijke prognoses toe. Dit alles geeft potentiële kredietverstrekkers inzicht in uw plannen en het vertrouwen dat zij hun investering terug zullen zien.

Als we uw ondernemingsplan volledig hebben doorgelicht en we zeker zijn dat we niks over het hoofd hebben gezien, kunt u uw bedrijf registreren in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dit is enkele minuten werk en u krijgt dan gelijk uw KvK-nummer. Uw gegevens worden automatisch doorgezet naar de Belastingdienst.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over het inrichten van uw administratie. U heeft hierbij te maken met wettelijke verplichtingen waar we bij Boschland accountants en adviseurs volledig van op de hoogte zijn.


Ga voor een goede start, vraag Boschland om advies

Als u zelf het wiel opnieuw uit moet gaan vinden bestaat de kans dat u kostbare energie kwijtraakt. Energie die u veel beter kunt stoppen
in uw onderneming. Bij Boschland hebben we ervaring in het helpen starten van een onderneming. Daarom kunnen we u snel en efficiënt helpen. Met onze hulp en begeleiding kunt u dus veel sneller aan de slag. Daarbij kijken we bij alles wat wij voor u doen naar de lange termijn. Zo bent u verzekerd van een toekomstgerichte financiering en administratie. Waarbij we ook rekening houden met de juiste subsidieaanvragen en een fiscaal optimale bedrijfsvoering.

Toekomstbestendig starten dus.

Wilt u een onderneming starten en wilt u weten hoe wij u helpen?