Inzicht in uw financiële toekomst?
Maak een afspraak voor een financieel plan

Inzicht in uw toekomst met financiële planning

U heeft dromen en ambities, maar laat uw financiële situatie deze wel toe? Het antwoord vindt u met financiële planning.

 Als ik nu met pensioen ga wat betekent dat voor mijn inkomen?  Moet ik extra sparen om te kunnen doen wat ik wil wanneer ik kan stoppen met werken?  Wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt raak?  Laat ik mijn partner wel goed achter als ik kom te overlijden. Het is een greep uit de vragen die op u af kunnen komen in uw leven. Vragen die beantwoord kunnen worden door middel van financiële planning.


Financiële planning voor nu én in de toekomst

Stap voor stap brengen wij uw financiële situatie in kaart. We tonen u het heden, de toekomst en diverse situatieschetsen. U kunt bijvoorbeeld inzien wat er gebeurt als u werkloos wordt of arbeidsongeschikt raakt. Maar u krijgt ook inzicht in de gevolgen van mooie plannen. Wilt u bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Of wilt u er een jaar tussenuit? Dan weet u precies wat u opzij moet zetten om dit straks werkelijkheid te laten worden. In het overzicht kunt u zien waar nog eventuele inkomens- of vermogensgaten gedicht moeten worden of waar u juist de ruimte hebt.  Dit noemen wij helder inzicht.


Besparingen met een plan

Boschland financiële planning geeft u helder inzicht in uw financiële situatie nu én in de toekomst. U krijgt inzicht in de situatie nu en de invloed die toekomstige gebeurtenissen kunnen hebben. Zo weet u welke financiële middelen u nodig heeft om uw wensen en ambities te realiseren. Daarnaast liggen, door de inventarisatie, besparingen binnen handbereik. Bijvoorbeeld door uw financiën fiscaal vriendelijk te regelen.

 

Kies voor structuur. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk financieel plan.
Onze adviseursVincent van Elten
Laura Wegink